No Crash Logo
Simple install, no plumbing Solar Hot Water! Save $$$   Click Here

 Windows ME Msmouse.vxd Post a Reply  
From: Jeff on 09/13/2001
I have a 200mhz compaq deskpro i just picked up to kick around and try to get running. I load up windows ME and everything looks fine untill it goes to start for the first time it will only start in safe mode. I choose to load things one at a time and when i get to load msmouse.vxd the computer stops and restarts whether i choose yes or no to loading it up? And will only restart in safe mode again.
Votes:

Rating: 0
Delete: 0
--- Replies to this Problem ---
From: :) on 06/17/2002
do a msconfig in run, then deactivate the msmouse.vxd in sys.ini. then youll remove the mouse in props, then reistall it, then it will work as usual..
Votes:

Rating: 0
Delete: 0
From: William on 02/09/2002
I'm building a PIII 450 using Windows ME and have the same problem. The build works fine under Windows 98SE, but when I bring it up to ME, the MSMOUSE.VXD problem kicks in. Also hoping to see a solution here.

:
: : i have an acer p-3 850 mhz with Win-ME and the system gets stuck while loading msmouse.vxd. let me know if you have found any solution. you can reach me at anandswaroop1@yahoo.com

: : i have this same problem. did you ever get a solution to this?


: : : I have a 200mhz compaq deskpro i just picked up to kick around and try to get running. I load up windows ME and everything looks fine untill it goes to start for the first time it will only start in safe mode. I choose to load things one at a time and when i get to load msmouse.vxd the computer stops and restarts whether i choose yes or no to loading it up? And will only restart in safe mode again.


Votes:

Rating: 0
Delete: 0
From: Bilbo on 01/22/2002
This could be the Trojan.Zeraf virus!!!

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/trojan.zeraf.html

Votes:

Rating: 0
Delete: 0
From: anand on 01/12/2002

: i have an acer p-3 850 mhz with Win-ME and the system gets stuck while loading msmouse.vxd. let me know if you have found any solution. you can reach me at anandswaroop1@yahoo.com

: i have this same problem. did you ever get a solution to this?

: : I have a 200mhz compaq deskpro i just picked up to kick around and try to get running. I load up windows ME and everything looks fine untill it goes to start for the first time it will only start in safe mode. I choose to load things one at a time and when i get to load msmouse.vxd the computer stops and restarts whether i choose yes or no to loading it up? And will only restart in safe mode again.


Votes:

Rating: 0
Delete: 0
From: mark on 01/08/2002
i have this same problem. did you ever get a solution to this?

: I have a 200mhz compaq deskpro i just picked up to kick around and try to get running. I load up windows ME and everything looks fine untill it goes to start for the first time it will only start in safe mode. I choose to load things one at a time and when i get to load msmouse.vxd the computer stops and restarts whether i choose yes or no to loading it up? And will only restart in safe mode again.

Votes:

Rating: 0
Delete: 0
FAQ | Search     Post a Reply  

Home | About | NoCrash Support BBS | Search | Privacy & Security | Helpful Programs

Solar Energy News and more at the TechLuck Green Energy Forum

Copyright © 1999 thru 2012 Kronos Technologies Inc. All Rights Reserved.
See Terms and Conditions for more information.